Автомобільна промисловість почне активно використовувати метавсесвіти

19:35 15.12.2022
Автомобільна промисловість почне активно використовувати метавсесвіти

Американський розробник графічних процесорів і систем на чипі Nvidia опублікував прогноз, в якому заявила, що у 2023 році багато автомобільних компаній використовуватимуть метавсесвіти у своїй роботі.

Згідно з прогнозом, автомобільна індустрія використовуватиме інструменти метавсесвіту, щоб контролювати процес виробництва автомобілів. Це дасть їм змогу простіше й ефективніше покращувати машини. На заводах будуть використовуватися цифрові двійники автомобілів, що прискорить процес модернізації. Крім того, дизайнери зможуть взаємодіяти у віртуальному просторі, використовуючи реалістичні моделі машин.

Експерти також описали альтернативний сценарій. У Nvidia припускають, що за допомогою метавсесвітів клієнти автомобільних компаній зможуть краще познайомитися з їхніми продуктами. Вони зможуть використовувати повноцінні конфігуратори автомобілів у 3D-симуляції: збирати і тестувати їх. Усе це допоможе покупцеві краще ознацомитися з автівкою, а компанії - краще представити свій продукт.

На початку осені виробник автомобілів Ford подав 19 заявок до Бюро з патентів і товарних знаків США (USPTO) на реєстрацію товарних знаків для віртуальних позашляховиків, вантажівок і одягу.


Источник: cryptomisto.com
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015