Вже майже 15 років разом з вами: «VB AVTO» - онлайн-магазин автозапчастин і супутніх товарів для легкового й комерційного транспорту

21:08 15.12.2022
Вже майже 15 років разом з вами: «VB AVTO» - онлайн-магазин автозапчастин і  супутніх товарів для легкового й комерційного транспорту

Історія Bosch Car Service VB AVTO розпочалась 15 років тому з СТО і офлайн-магазину автомобільних запчастин. В 2022 році сервіс вже є авторизованою станцією Bosch - світового лідера у сфері виробництва автозапчастин. Свій статус Bosch Car Service VB AVTO підтверджує щороку.

Накопичений досвід з технічного обслуговування легкових і комерційних автомобілів, а також продажу автозапчастин, дало можливість сформувати оптимальний асортимент нашого онлайн-каталогу, котрий поділений на категорії. Усі автозапчастини магазину VBavto оригінальні або ліцензійні (виробляються по ліцензії виробника), сертифіковані, що підтверджує сертифікат відповідності. На всі товари діє гарантія від виробника.

Які запчастини ми продаємо

На сайті ми продаємо автозапчастини різних брендів, від чого власне й залежить ціна. Для зручної навігації сайтом усі автотовари поділені на 4 категорії:

  1. Автомобільні запчастини: деталі двигунів, амортизаційної й гальмівної системи, приводу, трансмісії, системи охолодження і подачі палива тощо.
  2. Автомобільні товари і хімія: знаряддя для станцій техобслуговування, діагностики ТЗ, оливи, антифризи тощо.
  3. Електричні компоненти і системи освітлення: електрична проводка, системи запалення, акумулятори тощо.
  4. Елементи кузова: капоти, пороги, двері, багажники, дзеркала, салони тощо.

Інтернет автозапчастин VBavto реалізує гуртом і в роздріб оригінальні запчастини та їх якісні аналоги для транспортних засобів: легкові й вантажні авто, комерційний транспорт. На продаж виставляються виключно автомобільні товари і аксесуари, які пройшли контроль якості нашим ВТК.

Як правильно підібрати автозапчастини

Для пошуку необхідної деталі чи вузла на сайті, пропонується зручна система пошуку:

  1. Запчастини за vin-кодом - оперативний і точний варіант. Для цього в пошуковий рядок потрібно ввести ідентифікаційний номер авто (дивіться у паспорті або під капотом). Після цього система автоматично видасть автотовари, сумісні з вашим автомобілем.
  2. Запчастини за моделлю автомобіля. Потрібно вказати якого року випуску машина, марку і модель авто, тип кузова й мотора. За декілька секунд система запропонує автозапчастини, доступні на складі чи під замовлення.

Якщо виникли складнощі з пошуком необхідних запчастин, потрібно звернутись до консультанта інтернет-магазину, який допоможе підібрати альтернативний варіант для вашого автомобіля.

Чому вигідно з VBavto:


Источник: VBavto
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015