У Китаї стартували продажі потужного 7-місного кросовера Geely

00:58 14.12.2022
У Китаї стартували продажі потужного 7-місного кросовера Geely

Гама автомобілів Geely на домашньому ринку в Китаї поповнилася новою моделлю, причому досить великою. Новинка називається Geely Haoyue L і з сьогоднішнього дня її вже можна купити в Піднебесній.

Автомобіль запропоновано в трьох комплектаціях: Luxury, Prestige та Flagship. Ціни, відповідно, 18 335, 19 770 та 21 205 доларів. Але перші покупці зможуть придбати авто трохи дешевше - зі знижкою 285 доларів.

Haoyue L вже неодноразово показували в Китаї, тому дизайн автомобіля сюрпризом не став. По оформленню передньої частини кросовер порівнюють з Audi Q6, і перетин дійсно є.

Кросовер великий, хоч і все ще середньорозмірний. Габарити складають 4860 х 1910 х 1770 мм. Довжина колісної бази - 2825 мм. Усередині вдалося розмістити сім окремих сидінь. Згідно з офіційними даними, авто має 49 місць для зберігання різних речей і дрібниць.

Haoyue L оснащується єдиним двигуном об'ємом 2 літри. Звичайно, з турбонаддувом. Він потужніший від поширеного в авто Geely турбованого двигуна з об’ємом 1,8 літра: 218 к.с. і 325 Нм крутного моменту. Передня підвіска - зі стійками MacPherson, задня - незалежна багатоважільна.

У салоні два екрани: з діагоналлю 10,25 дюйми у складі віртуальної комбінації приладів та з діагоналлю 12,3 дюйми на центральній панелі. В оснащенні також задні двері з електроприводом, атмосферне підсвічування з 72 кольорами, бездротове заряджання для телефону, датчик світла, панорамний дах з люком, дзеркала, що автоматично складаються, керування зі смартфона, комфортні сидіння з підігрівом і т.д.

Кросовер отримав різні помічники при керуванні в рамках системи L2 - тобто тут немає навіть адаптивного круїз-контролю. Але є система кругового огляду: для цього встановлена камера з роздільною здатністю 8 Мп і чотири камери з роздільною здатністю 1 Мп. Цей набір доповнений п'ятьма ультразвуковими датчиками та двома радарами міліметрового діапазону.


Источник: AMPERCAR.com
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015