Представлено новий Ford Escape ST-Line Pro

23:45 13.12.2022
Представлено новий Ford Escape ST-Line Pro

12 грудня офіційно почалось виробництво нового Ford Escape ST-Line Pro 2023-го модельного року. Вартість автомобіля складає 212 800 юанів, що за поточним курсом еквівалентно 30,6 тисячам доларів. Перші покупці моделі можуть отримати масу бонусів та найрізноманітніші подарунки, включаючи зменшення податкової субсидії вдвічі та безкоштовні довічні запчастини.

Новинка зазнала небагато змін у плані дизайну. Автомобіль був прикрашений багатокутною решіткою радіатора та отримав ексклюзивне сіре забарвлення кузова. Крім того, забарвлення доповнене декоративними наклейками, що додає спортивності. Escape ST-Line Pro оснащено чорними легкосплавними дисками, за якими ховаються червоні гальмівні супорти. Корма автомобіля виконана у досить простому дизайні. Тут розміщені роздільні ліхтарі, а в задній бампер вбудовані два невеликі патрубки вихлопної системи, розведені по краях.

Салон автомобіля також виконаний у знайомому шанувальникам марки дизайні. У кабіні встановлені повністю цифрова панель приладів та багатофункціональне кермо з трьома спицями. Також тут є «парячий» екран інформаційно-розважального комплексу. Крім того, інтер'єр оздоблений алькантарою, що покращує його спортивні характеристики. Оснащення американської моделі включає: навігацію, інтелектуальну систему допомоги Co-Pilot360, автоматичне гальмування з функцією розпізнавання пішоходів, попередження про зіткнення, моніторинг втоми водія та інше обладнання.

Під капотом нового Escape ST-Line Pro встановлений 2,0-літровий турбований двигун, який видає 248 кінських сил потужності при 393 Нм моменту. Він працює у парі з 8-швидкісною автоматичною коробкою передач. Також для даної модифікації передбачена система повного приводу. Крім того, автомобіль отримав п'ять режимів водіння та підвіску з легкого алюмінієвого сплаву.


Источник: UAMotors
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015