Опубліковано рендери нового Subaru WRX

22:36 13.12.2022
Опубліковано рендери нового Subaru WRX

Компанія Subaru нещодавно представила оновлену Impreza. Однак випуск хетчбека WRX поки що перебуває під питанням. І це незважаючи на те, що обидва автомобілі довгий час одночасно продавалися на світовому ринку. Але незалежні дизайнери показали, як виглядає нова Subaru WRX 2023 року.

Опубліковані рендери розкривають досить агресивний хетчбек. Автомобіль зберіг характерний виріз на капоті, призначений для додаткового обдування продуктивного двигуна. На те, що майбутній WRX може мати потужний двигун, говорить кілька елементів корми. Зокрема, тут розташувалися відразу 4 вихлопні труби, які вбудовані у велике пластикове обваження. Над ними знаходиться велике антикрило, що далеко виступає над дахом.

Попереду у японської новинки вирізняється великий бампер. Він поєднує в собі широкі бічні повітрозабірники з пластиковим кантом та протитуманними ліхтарями. Центральний відрізняється правильними геометричними формами. Уздовж усього переднього бампера тягнуться вигнуті пластикові вставки, які додають агресії дизайну кузова.

Важливою особливістю представленого WRX можна назвати низький дорожній просвіт, що вкотре наголошує на спортивній спрямованості автомобіля. Він доповнюється великими колісними дисками. Колісні арки вкриті широким пластиковим обважуванням. Важливо відзначити, що представлені рендери не ґрунтуються ні на чому. Це пов’язано з тим, що компанія Subaru зараз не показала навіть ескізи майбутнього WRX, не кажучи вже про тестовий прототип. У зв’язку з цим не відомо, чи вийде хетчбек, подібний до представленого, на ринок.


Источник: UAMotors
Фото: Which Car
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015