У Латвії показали найдешевший електрокар в Європі

21:51 13.12.2022
У Латвії показали найдешевший електрокар в Європі

Латвійська компанія Dartz, відома своїми ексклюзивними розкішними позашляховиками, представила недорогий електричний кабріолет Freze Froggy EV Beachstar. Він надходить у продаж за ціною від 15 000 євро. Подробиці авто розкрили на сайті виробника.

Новий Freze Froggy EV Beachstar - найдешевший електромобіль із Європи. Втім, у Dartz схитрили, адже основою для авто послужив бюджетний електромобіль Wuling HongGuang Mini EV, створений фахівцями General Motors.

У моделі-донора зрізали дах та встановили невеликий скляний козирок. Також з'явилися дуги за сидіннями та карбоновий задній спойлер.

Крім того, електрокар Freze Froggy EV Beachstar отримав потужніший електромотор на 67 к.с. і здатний розвинути 105 км/год. На вибір запропоновані варіанти із запасом ходу 200 та 300 км.

Першим у продаж надійшла лімітована серія The Winners Edition. Її ціну не вказують, але вона буде відчутно дорожчою за базовий Froggy EV.

Річ у тому, що авто виконане у традиційному розкішному стилі Dartz. Його салон оброблений шкірою крокодила та карбоном, а оснащення поповнили преміальна аудіосистема Bang&Olufsen та набір для пікніка у багажнику. У комплекті з авто йде дорога парасолька з ручкою, інкрустованою кристалами Сваровські.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015