Класичний довоєнний Plymouth простояв у гаражі з 1983 року

21:31 13.12.2022
Класичний довоєнний Plymouth простояв у гаражі з 1983 року

Старі гаражі та комори зберігають багато секретів. Серед купи мотлоху в них можна знайти унікальні речі, у тому числі й колекційні автомобілі. Нещодавно ентузіастам вдалося виявити Plymouth PJ, про який забули на довгі 43 роки.

Класичний довоєнний седан знаходиться в досить плачевному стані. Його кузов сильно проіржавів, а салон довгі роки був будинком для гризунів. Про кількість пилу і павутиння взагалі говорити не доводиться. Її тут величезна кількість. Вона присутня скрізь, включаючи підкапотний простір. Також від довгого простою стали непридатними всі ущільнювачі, гумові патрубки та інше.

Фахівці Ammo NYC взялися привести автомобіль у більш-менш нормальний стан, оскільки новий власник вирішив виставити Plymouth на аукціон. Спочатку вони помили машину зовні і всередині. Потім взялися за двигун. Його довелося повністю перебрати. На щастя, досвідченому механіку вдалося повернути до життя шестициліндровий двигун.

Роботи проводилися майстрами Ammo NYC дуже обережно. Адже сучасний дітейлінг агресивний і зовсім не пристосований до таких машин. Фахівці намагалися не пошкодити і без того руйнівні та старіючі кабіну та кузов, а також зберегти оригінальні вузли та агрегати седана.

Plymouth PJ надійшов у продаж на ринку США у 1935 році. Седан був відносно дешевим і до того ж економічним, тому користувався високим попитом. За роки випуску компанія продала понад 350 тисяч екземплярів моделі.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015