Гендиректор McLaren визнав «незрілість» суперкарів марки

19:34 11.12.2022
Гендиректор McLaren визнав «незрілість» суперкарів марки

Гендиректор McLaren Майкл Лейтерс визнав «незрілість» суперкарів марки. У розмові з журналом Evo топ-менеджер підтвердив, що затримки постачання гібридів Artura пов'язані з тим, що новинка не доведена до ідеалу. Лейтерс не готовий працювати за старими лекалами і видавати клієнтам не доведені до розуму суперкари, до яких є питання якості.

«Ми вже не молоді, щоби йти на компроміси. Пора перетворитися на зрілішу організацію», - заявив Лейтерс.

Майкл Лейтерс працював на провідних посадах у Ferrari та Porsche, тому у топ-менеджера є уявлення про те, якими мають бути суперкари. Новий бос McLaren визнав, що у минулому на доведення не витрачалося достатньо ресурсів: незрілі продукти вставали на конвеєр та доставлялися клієнтам. Гібрид Artura став першим проектом, який вирішили довести до ладу.

Вольове рішення Майкла Лейтерса поставило під загрозу фінансове здоров'я McLaren - британцям навіть довелося продати частину заводської колекції! Однак топ-менеджер вважає, що відсутність компромісів в якості клієнти оцінять, а McLaren більше не доведеться пояснювати недоробки видатним зовнішнім виглядом та динамікою.

Модельну лінійку McLaren чекає реорганізація. На думку Лейтерса, в портфоліо дуже багато збігів, і зараз команда працює над оптимізованою лінійкою продуктів із більш чітким позиціонуванням. Не виключені передньомоторний бензиновий суперкар, електричний седан і навіть кросовер, а от «батарейний» гіперкар під питанням.


Источник: Evo
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015