Літня пара виставила на аукціон колекцію маслкарів та ретро-авто

17:17 11.12.2022
Літня пара виставила на аукціон колекцію маслкарів та ретро-авто

Майкл Морі, який проживає в штаті Мічиган (США) і побудував прибутковий бізнес на переробці деревини, вирішив віддячити за отримані колись знання Університет Нортвуда.

Чоловік заявив про передачу навчальному закладу колекції автомобілів, що складається з 35 маслкарів та ретро машин. Приблизна її вартість нині становить близько 2 млн. доларів. Президент університету Кент Макдональд подякував Майклові та його дружині за такий подарунок і сказав, що машини продадуть з аукціону, а на виручені кошти відбудують кампус у Мідленді.

Подаровані маслкари та ретро машини виставили на аукціон Mecum. Серед лотів можна виділити рідкісний Teledyne Continental Cheetah 1981 року, пікапи Chevrolet і Bel Air, Pontiac GTO 1966, Plymouth Hemi GTX 1969, Plymouth Hemi Cuda 1970 і Dodge Challenger R / T 1970.

Відомо, що Майкл Морі залишив у себе три автомобілі, які мають для нього найбільшу цінність. Які саме це машини, не називається. У будь-якому випадку зроблений університету подарунок дуже щедрий. Раніше про такі пожертвування не було відомо.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015