Ford випустить спеціальну версію Mustang на честь нового фільму

22:45 22.11.2022
Ford випустить спеціальну версію Mustang на честь нового фільму

Ford може випустити спеціальний Mustang на тлі зйомок фільму американського режисера Стівена Спілберга, який займеться продюсуванням нового кримінального фільму, зосередженого на головному герої трилера «Булліт» - Френку Булліті.

Як повідомляє видання Variety, можна тільки здогадуватися, які автомобілі ми побачимо у фільмі, але є шанс, що Ford приготує спеціальний Mustang для виходу фільму.

Фільм, як і його першорядний персонаж Стів МакКвін у ролі поліцейського із Сан-Франциско, запам'ятався глядачам знаменитою сценою погоні.

Ще наприкінці 1960-х автовиробник створив модернізований автомобіль разом із фільмом, який запам'ятався глядачам знаменитою сценою погоні. Надалі Ford зберіг Mustang, випускаючи різні моделі і за останні 50 років, так нова версія з’явилася у 2008 році зі штрихами, натхненими GT500.

Третій Mustang Bullitt повернувся у 2019 році, пропонуючи золоту середину між моделями GT та Shelby GT350.

У 2018 році стало відомо, що Ford Mustang 1968 від компанії Bullitt офіційно був проданий на аукціоні Mecum в Кісіммі (штат Флорида, США) за 3,74 мільйона доларів.

Наступне покоління S650 Mustang має з'явитися у 2024 році, і Ford не повідомив про будь-які спеціальні випуски, крім моделі Dark Horse, тому ми можемо побачити новий Bullitt або Mustang Mach-E Bullitt найближчим часом.

Щодо фільму, подробиці сюжету не розголошуються, і дата виходу фільму поки невідома, але творці запевняють - що це не буде рімейком легендарної кінострічки, яка знаменується першою у своєму роді автомобільною гонитвою вулицями Сан-Франциско, а в головній ролі виступить актор Бредлі Купер.


Источник: NV.UA
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015