На продаж виставлено єдиний у своєму роді Бетмобіль

16:02 15.11.2022
На продаж виставлено єдиний у своєму роді Бетмобіль

У Німеччині продається унікальний Бетмобіль. Разючий автомобіль оцінили в 500 000 євро. Подробиці раритетного автомобіля розкрили на його сторінці в Instagram.

Перший Бетмобіль з'явився в 1961 році й з того часу практично для кожного нового фільму про супергероєві пригоди готували окреме авто. Саме ця машина відтворює авто з кінострічки «Бетмен проти Супермена».

Бетмобіль збудували в тюнінг-ательє, яке спеціалізується на створенні транспорту для кіноіндустрії. Перед авторами стояло складне завдання - зробити автомобіль максимально автентичним, але при цьому пристосувати його до експлуатації на звичайних дорогах.

Справа в тому, що оригінальний Бетмобіль досягає аж 3 метри завширшки і не вміщається в смузі руху. Тому машину звузили до 2,4 м. Це єдиний у світі Бетмобіль, офіційно допущений до доріг загального користування.

Двері авто піднімаються вгору. У салоні встановили спортивні крісла та сенсорний дисплей, також є окремі екрани для передньої та задньої камер.

Під капотом встановлений двигун Mercedes-Benz у тюнінгу Kleemann. Компресорний 5,4-літровий V8 розвиває 600 к. с. У Mercedes також запозичили низку інших вузлів та агрегатів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Bat Mobile (@batmobile_kleemann)


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015