Toyota показала задню оптику нового Prius

00:11 15.11.2022
Toyota показала задню оптику нового Prius

Компанія Toyota продовжує тизерну кампанію перед прем'єрою нового Prius, який змінить покоління через сім років на конвеєрі. Дебют «п'ятого» Prius, перспективно названий «відродженням гібрида» (Hybrid reborn), запланований на 16 листопада. А поки що Toyota публікує ще одне - можливо, останнє - зображення, що дозволяє розглянути частину корми новинки і світлодіодний моноліхтар, розтягнутий на всю її ширину.

Судячи з попередніх тизерів, новий Toyota Prius отримає перероблену зовнішність з тонкою діодною оптикою, оформлену з огляду на нове покоління Crown, що дебютувало влітку. Останнє зображення показує задню частину новинки з написом Prius та моноліхтарем у дусі «Корони»: це не стало несподіванкою, оскільки раніше Toyota продемонструвала фари, що нагадують оптику кросовера Crown Sport для японського ринку.

Таким чином, Toyota частково показала передню та задню частини Prius, а також силует, що нагадує ліфтбек.

За даними японських інсайдерів із видання BestCarWeb, у п'ятому поколінні Toyota Prius може отримати не лише класичну гібридну силову установку. Новинці пророкують варіант з 1,6-літровим турбомотором, що працює на стиснутому водні. Нинішній «Приус» оснащують 1,8-літровим двигуном та електромоторами, кількість яких досягає трьох у повнопривідній версії AWD-e.

Світова прем'єра нового Toyota Prius відбудеться вранці в середу, 16 листопада, і транслюватиметься на YouTube. Продаж Toyota Prius стартує з Японії, а потім новинка дістанеться інших країн: наприклад, в США вона з'явиться влітку 2023 року.


Источник: Мотор
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015