BLK Auto презентувала водневий автобус HDrive

13:38 14.11.2022
BLK Auto презентувала водневий автобус HDrive

На нещодавній виставці Bus & Coach Expo 2022 у Сіднеї місцевий виробник BLK Auto презентував міський водневий автобус HDrive. Ця модель малого класу, яка може перевозити до 24 пасажирів.

На стенді компанії також можна було побачити інші автобуси марки. Це 7,5-метровий акумуляторний електробус CitiBus, міський електробус великого класу – 12-метрова модель СityStar. Поруч також експонувався двоповерховий туристичний автобус President 2.

HDrive - це дочірня компанія BLK Auto, яка спеціалізується виключно на комерційних автомобілях, що працюють на водневих паливних елементах. Нещодавно вона реалізувала дві перші вантажівки Fuel Cеll, зібрані на китайському підприємстві Wisdom (Fujia) Motor Compani з використанням паливних елементів Ballard. Одну машину поставили компанії PepsiCo як розвізну, а другу - передали іншому клієнту, в якості сміттєвоза.

Зауважимо, що BLK Auto у 2021 році представила свій перший водневий автобус. Десять таких туристичних автобусів вже продано. BLK Auto, як і раніше, продовжує постачання дизельних шасі для відомого місцевого кузовобудівника - компанії Volgren.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015