Rheinmetall представила інноваційну концепцію зарядки електромобілів в містах

17:36 11.11.2022
Rheinmetall представила інноваційну концепцію зарядки електромобілів в містах

Технологічна група Rheinmetall із Дюссельдорфа представила інноваційну концепцію рішення для зарядки електромобілів. Зарядні бордюри Rheinmetall повинні майже непомітно зливатись з інфраструктурою міста, пропонуючи можливості для вирішення проблем існуючих вантажних систем, таких як високі вимоги до простору, низька щільність точок, погіршення якості інфраструктури міста та високі витрати.

За словами Rheinmetall, на відміну від інших рішень для зарядки на ринку, основна увага приділяється модернізації та розумному використанню існуючої міської інфраструктури. Інтегруючи зарядну електроніку до бордюру, вона фактично стає «зарядною станцією», не викликаючи обмежень, пов'язаних із зарядною станцією, для інших учасників дорожнього руху. Крім того, електромобілі можна буде заряджати прямо на узбіччі, не прокладаючи довгі кабелі тротуарами.

«Система Rheinmetall сприяє вирішенню основної проблеми забезпечення достатньої кількості варіантів зарядки для електромобілів, особливо в міських центрах і передмістях. Вона була розроблена з метою мінімізувати вплив на громадський простір», - йдеться в повідомленні компанії.

Система від Rheinmetall є модульною зарядною стійкою. Вона забезпечує зарядку змінним струмом із зарядною потужністю до 22 кВт. Також вона може бути інтегрована в існуючі серверні системи або структури існуючих систем зарядки з використанням протоколу Open Charge Point Protocol (OCPP). При розробці приділялася велика увага інформації щодо простоти модернізації та технічного обслуговування. Таким чином, можна підготувати цілі вулиці або парковки для інтеграції зарядних бордюрів та забезпечення подальшого масштабування.

«Шляхом підготовки чи забудови великих площ, можна досягти синергії з погляду планування, затвердження та будівельних заходів щоб знизити витрати на встановлення», - йдеться у повідомленні.

У бажаних місцях зарядки буде встановлено так звані несправжні бордюри. Модуль електроніки буде модернізовано, як тільки місцевий попит стане досить високим через зростання електромобільності. Модернізація може бути виконана за кілька хвилин, як і технічне обслуговування, для якого блок електроніки можна легко зняти. Системи розроблені з урахуванням умов навколишнього середовища на дорозі для забезпечення тривалого терміну служби.

За словами Rheinmetall, крім зарядної станції на узбіччі дороги, можна розглянути інші можливі варіанти використання.

«Від зарядки у роботодавця до відкритих місць для паркування в будинках на одну або кілька сімей і бізнес-парковок - система має всі необхідні функції, що дозволяють користувачу легко, швидко і зручно стягувати плату», - йдеться в повідомленні компанії.

Зараз Rheinmetall все ще піддає свою систему тривалим випробуванням. Далі технологія буде вперше використана в рамках пілотного проєкту у суспільному просторі.


Источник: UA-electro
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015