У Німеччині тестують «заряджений» Hyundai IONIQ 5

01:43 10.11.2022
У Німеччині тестують «заряджений» Hyundai IONIQ 5

У Німеччині на гоночній трасі Нюрбургрінг фотошпигуни помітили під час тестів «заряджений» електричний хетчбек Hyundai IONIQ 5 N. Компанія Hyundai почне його продавати в 2023 році.

У стандартного Hyundai IONIQ капот плоский, а ось у «зарядженої» версії він, судячи з шпигунських фотографій, буде вигнутим. Загалом IONIQ 5 N зовні спереду виглядатиме агресивніше, ніж стандартна версія. А ось у профіль ці автомобілі не дуже відрізняються один від одного. Але великі колеса та гальма явно вказують на те, що це високопродуктивна версія.

Задня частина IONIQ 5 N виглядає не так агресивно, як передня частина, але вона все ж теж відрізняється від задньої частини стандартного IONIQ 5.

Найбільша таємниця - трансмісія Hyundai IONIQ 5 N. За чутками, цей хетчбек отримає два електромотори загальною потужністю 580 або 620 к.с., та батарею на 77,4 кВтг. До речі, IONIQ 5 N побудований на платформі E-GMP, яка лежить в основі KIA EV6 GT, а потужність його електричної силової установки складає 576 к.с.

Hyundai офіційно поки не оголошував, коли дебютує Hyundai IONIQ5 N. Очікується, що це відбудеться в 2023 році. Він коштуватиме дорожче, ніж стандартний IONIQ5 5, але на скільки конкретно - ми ще не знаємо.


Источник: Today.ua
Фото: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015