На SIMA-2022 презентували повністю автономний навантажувач ManuRob

20:01 09.11.2022
На SIMA-2022 презентували повністю автономний навантажувач ManuRob

Компанія ManuRob, дочірній бренд групи M-extend, що спеціалізується на випуску машин MX та Manip, презентувала новий розумний електричний роботизований навантажувач серії Loadix. Презентація новинки відбулася в рамках міжнародної агровиставки SIMA-2022 у Парижі. Про це повідмоляє видання landbrugsavisen.dk.

Навантажувач ManuRob Loadix здатний працювати у повністю автономному режимі. Для цього машина оснащена спеціалізованими електричними силовими установками, що забезпечують не тільки безшумну роботу, а й екологічність викидів паралельно з дбайливим ставленням до навколишнього середовища.

Сільгоспмашина має повний привід, кермо та профільний акумулятор, який дозволяє зарядити машину менш ніж за 4 год до повного.

«Можливість працювати цілодобово 24/7, багатофункціональність, ефективність, екологічність, продуктивність та повна автономність - ось головні особливості нашої нової розробки ManuRob Loadix. Над першим прототипом даної техніки ми працювали близько 4 років, і ось, нарешті, компанія презентувала повністю готове рішення для різних операцій, покликане автоматизувати трудомісткі і щоденні завдання, що повторюються, як у галузі тваринництва, так і рослинництва», - повідомляє директор ManuRob П'єр Германо.

Додатковою перевагою ManuRob Loadix є те, що техніка відрізняється своєю безпечною автономністю у відкритому середовищі. У автономну машину інтегровані всілякі інтелектуальні датчики захисту від зіткнень, сенсори виявлення перешкод, системи навігації та моніторингу навколишнього середовища (наприклад, стандартні GPS RTK, INS, Lidar, Odometry та багато іншого). Завдання для техніки можна програмувати в режимі реального часу дистанційно зі смартфона або планшета.


Источник: Traktorist.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015