Розкрито перші подробиці нового Subaru Impreza

18:15 05.11.2022
Розкрито перші подробиці нового Subaru Impreza

Опубліковано перший офіційний тизер нового Subaru Impreza. Шосте покоління моделі С-класу презентують 17 листопада на автошоу у Лос-Анджелі. Про це повідомляється на офіційному сайті японської марки.

На тизері зображено силует Subaru Impreza 2023 у кузові хетчбек, але у лінійці має залишитися і седан. У автомобіля знайомий профіль, але він вищий за модель нинішнього покоління. Відомо, що довжина та колісна база моделі залишаться на колишньому рівні.

Дизайн Impreza, ймовірно, не надто зміниться і буде витриманий у стилі представленого нещодавно Subaru Crosstrek. Це означає, що решітка радіатора стане більшою, а фари - компактнішими.

У салоні за прикладом Crosstrek та флагманського кросовера Subaru Ascent встановлять великий 11,6-дюймовий дисплей портретного формату. Також покращиться шумоізоляція авто, а комплектацію доповнять покращені системи безпеки.

Зі старту новий Subaru Impreza збереже 2,0-літровий 156-сильний бензиновий двигун і гібридну установку потужністю 150 к. с. Пізніше лінійку двигунів можуть розширити. Як і раніше, усі Impreza будуть повнопривідними.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015