Розкрито нові подробиці Dodge Charger наступного покоління

19:39 02.11.2022
Розкрито нові подробиці Dodge Charger наступного покоління

У Dodge поділилися новою інформацією про наступне покоління Charger. Нагадаємо, на модель чекає революція - вона стане електромобілем. Про це повідомляє офіційний сайт Stellantis.

Новий Dodge Charger Daytona SRT привезли на автошоу SEMA у Лас-Вегасі. Передсерійна версія моделі практично не змінилася в порівнянні з першим концепт-каром, представленим кілька місяців тому. Єдина відмінність - 18-дюймові диски з широкими шинами для драгрейсингу.

Під час презентації було заявлено, що електромобіль Dodge Charger запропонують у трьох модифікаціях та дев'яти варіантах за потужністю. Причому покупці зможуть збільшити віддачу моторів будь-якої миті, просто оновивши за доплату програмне забезпечення.

Наприклад, базова версія Charger Daytona SRT 340 буде 455-сильною, але за гроші її потужність можна підвищити до 495 або 535 к.с. А віддачу 590-сильного варіанта Charger Daytona SRT 440 можна підняти до 630 чи 670 к.с.

Характеристики провідного Dodge Charger Daytona SRT Banshee поки що тримають у секреті. Відомо, що він отримає 800-вольтну силову установку потужністю приблизно 800-900 к.с. (її також можна буде покращити за гроші).

Цікава деталь: для активації режиму максимальної потужності необхідно вставити спеціальний ключ у замок. Подібна технологія передбачена у Bugatti Chiron.

Старт продажів Dodge Charger Daytona SRT заплановано на 2024 рік. Електрична версія стане відчутно дорожчою за попередника.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015