Легендарний Plymouth Barracuda в кузові седан виставили на торги

19:22 02.11.2022
Легендарний Plymouth Barracuda в кузові седан виставили на торги

У січні 2023 року на аукціоні Mecum Kissimee у Флориді продадуть єдиний у світі чотиридверний Plymouth Barracuda. Унікальний автомобіль побудований для SEMA 2016 Дейвом Уолденом, покійним власником компанії ECS, що займається постачанням продуктів для реставрації.

Як йдеться у описі лоту, автор просто хотів подивитись, як виглядатиме легендарний «pony car» у кузові чотиридверний седан. Роботу на проєктом він розпочав із суцільнометалевого кузова, більша частина якого виготовлена вручну. Уолден розробив унікальну конструкцію даху, яка дозволила встановити суцільну дверну раму.

Під капотом седана розташувався двигун E55 340 CI V8 потужністю 275 к.с. Мотор оснащений 4-камерним карбюратором, високопродуктивними випускними колекторами та подвійним вихлопом. Агрегат згенеровано з автоматичною коробкою передач A727 TorqueFlite. Також автомобіль оснащений гідропідсилювачем керма та передніми дисковими гальмами з електроприводом.

Кузов седана покритий фарбою FE5 Rallye Red, з якою контрастує чорний вініловий дах. На колісних арках - хромовані молдинги. За передніми крилами видно шильдики «Barracuda». П'ятиспиці колісні диски «взуті» у шини, які встановили на седан для виставки SEMA 2016 року. Як стверджується, до 2022 року вони навіть не торкалися асфальту.

Колір інтер'єру - чорний. У салоні встановлено регульоване телескопічне кермо, аналоговий годинник, AM-радіо та задні сидіння з центральним підлокітником. Доповнюють картину дверні панелі з унікальною оббивкою та світильники у задній частині салону. Ще одна особливість чотиридверної Plymouth Barracuda - унікальний та цілком законний VIN, що закінчується на 1000000.

Вартість лоту не вказано. Новий власник у унікального седана Plymouth Barracuda з'явиться з 4 по 15 січня 2023 року.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015