BP Pulse мережу великих центрів швидкої зарядки для електротаксі

18:53 02.11.2022
BP Pulse мережу великих центрів швидкої зарядки для електротаксі

BP планує створити мережу BP Pulse Gigahub, серію великих центрів швидкої зарядки для електромобілів, призначених для обслуговування автопарків, таксі поблизу аеропортів США та місць із високим попитом перевезення пасажирів по всій країні.

Перше заплановане місце буде збудовано неподалік міжнародного аеропорту Лос-Анджелеса (LAX) у співпраці з Hertz. Також цей проєкт частково фінансується ще і за рахунок гранту Каліфорнійської енергетичної комісії (CEC). BP Pulse та Hertz нещодавно оголосили про підписання меморандуму про взаєморозуміння щодо створення зарядної інфраструктури в точках Hertz по всій Північній Америці. Точки зарядки будуть доступні орендованим автомобілям Hertz, водіям таксі та райдшерингу, а також широкій публіці.

BP Pulse та Hertz не вказали, скільки точок зарядки буде пов'язано з кожним Gigahub, а також загальну чи індивідуальну потужність точок зарядки. Оскільки для таксі та інших служб ключовим фактором є швидке виконання замовлення, тому надшвидка зарядка буде оптимальною, щоб уникнути надто великих простоїв для комерційних операцій.

У квітні цього року ми повідомляли, що BP замовила зарядні станції постійного струму у компанії Tritium, відомої своїми станціями швидкого заряджання, які були першими, оснащеними технологією Plug&Charge. Однак цей контракт на 1000 швидких зарядних пристроїв був націлений на ринки Великобританії, Австралії та Нової Зеландії. Оскільки Tritium тепер має завод у США, можна припустити, що зарядні пристрої Tritium потраплять до верхньої частини переліку для BP Pulse.

Грант CEC є частиною ініціативи Каліфорнійської програми чистого транспорту «Оплата доступу до надійних транспортних послуг на запит». Ініціатива спрямована на пом'якшення впливу послуг таксі в Лос-Анджелесі на довкілля.

«Автомобілі, що використовуються каліфорнійськими автопарками, становлять 2,5% від загальної кількості транспортних засобів, але споживають 30% усіх громадських швидких зарядок. Каліфорнійська енергетична комісія пишається тим, що підтримує такі проєкти, як мережа Gigahub від компанії BP Pulse у партнерстві з Hertz, які працюють разом, щоб допомогти електрифікувати транспортні засоби та орендні парки, аби знизити забруднення навколишнього середовища», - каже Петті Монахан, провідний комісар з енергетики Каліфорнії з транспорту.


Источник: UA-electro
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015