В Україны помітили незвичний мікроавтобус Dietrich Noventis 420

16:27 01.11.2022
В Україны помітили незвичний мікроавтобус Dietrich Noventis 420

Востанні місяці в Україну завезли досить багато уживаних іномарок, у тому числі і комерційного призначення. Є серед них і дуже оригінальні по дизайну. Тому приклад - ось цей французький мікроавтобус Dietrich Noventis 420 на базі Renault Master.

Машина відразу привертає увагу своїм кузовом - з великою площею скління і бічною нижньою віконною лінією у формі півкола.

Широкі двостулкові двері і низький рівень підлоги в центральній частині салону полегшують посадку-висадку. Модель обладнана відкидною рампою і пристосована для перевезення маломобільних людей.

Цікаво, що передні двері праворуч від базового Master збережені. За ними ховається речовий відсік, з місцем для вогнегасника і невеликий столик. Біля стандартної дверної ручки розміщено поворотна рукоятка аварійного відкриття дверей, ще одна така ж знаходиться на борту, ліворуч від основних дверей.

Салон має десять сидінь. Три місця першого ряду розташовані на майданчику з низьким полом, а для доступу до інших крісел треба здолати одну сходинку. Повна пасажиромісткість сягає 23 чоловік. З водійського місця є доспун в основний салон. Зовні, над лобовим склом розміщено короб екрану з маршрутоуказателем, як на звичному міському автобусі великого класу.

Завезений в Україну мікроавтобус Dietrich Noventis 420 виготовлений в 2008 році. А взагалі такі машини випускалися компанією Dietrich Vehicules по 2011 рік. Сьогодні фірма продовжує випуск схожої по дизайну моделі, у тому числі на базі Mercedes-Benz Sprinter.

Відмітимо, що Dietrich Vehicules має 20-річний досвід виробництва міських мікроавтобусів з низькою підлогою і займає провідні позиції на французькому ринку в даному класі, з долею в 24%.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015