Джо Байден взяв участь у гонці на своєму Corvette

17:31 30.10.2022
Джо Байден взяв участь у гонці на своєму Corvette

Джо Байден продемонстрував свої навички водія на камеру. Президент США став гостем шоу «Гараж Джея Лено», де взяв участь у вуличних перегонах. Відео опублікував канал CNBC.

Джо Байден - автолюбитель зі стажем. На зйомки до Джея Лено він приїхав на власному авто - Chevrolet Corvette Stingray 1967 року. Цей 350-сильний кабріолет він отримав як весільний подарунок від свого батька, який був дилером Шевроле. Спорткар відреставрований та виглядає як новий.

Саме на цьому авто президент США і взяв участь у драгрейсингу, а його суперником став син колишнього держсекретаря Коліна Пауела на новому 455-сильному Chevrolet Corvette C7. На фініші спринтерського заїзду авто Джо Байдена розігналося до 190 км/год, але гонку він все ж таки програв.

Крім того, президент США зазнав незвичайного пікапу Ford F-100 1978 року. Замість бензинового двигуна авто оснастили 480-сильною електричною установкою від кросовера Ford Mustang Mach-E GT, причому такий тюнінг-комплект уже надійшов у продаж і доступний усім охочим. Джо Байден оцінив тишу роботи моторів та гарний розгін електрокара, а також трохи попалив гуму.

Президент США є активним прихильником електромобілів і свого часу протестував перший електропікап Hummer. У той же час він є шанувальником бензинових Corvette. Байден любить водити, але зізнавався, що охорона не дозволяє сідати йому за кермо.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015