У Британії виставлено на продаж «будиночок Баби-Яги»

14:19 29.10.2022
У Британії виставлено на продаж «будиночок Баби-Яги»

У Великій Британії виставлено на продаж унікальний «будинок на колесах» ручної роботи. Він побудований професійним теслею на основі пікапа Citroen D850 1937 року випуску. Зі слів продавця, вінтажним автобудинком він володіє з 2018 року, але через переїзд змушений його продати.

Ззаду він виглядає, як справжня дерев'яна хатинка. Те, що це автомобіль, помітно лише спереду, по досить іржавій кабіні. При цьому продавець стверджує, що бензиновий двигун від Land Rover 1974 року робочий. У будь-який момент його можна завести та поїхати. Щоправда, легально переміщатися дорогами загального користування не вийде, оскільки конструктивні зміни офіційно не оформлені.

Всередині житловий відсік також оздоблений натуральним деревом. Назвати інтер'єр сучасним не можна від слова «зовсім». Він більше нагадує мисливську хатину у лісі. При цьому тут є все необхідне для життя: кухня з комбінованою електро-спиртовою одноконфорковою плитою, антикварна дров’яна піч та безліч поличок і шаф для зберігання кухонного начиння.

На трьох односпальних ліжках та розкладному дивані вистачить місця для п'яти осіб. У ванній кімнаті є біотуалет, раковина та душ. За забезпечення автобудинку енергією відповідають сонячні панелі, батареї та інвертор потужністю 2 кВт.

Придбати єдиний у своєму роді «будинок на колесах» можна за 25 930 євро. Не виключено, що ним зацікавиться якийсь із музеїв.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015