Toyota будує центр розробки водневих паливних елементів у Пекіні

12:34 29.10.2022
Toyota будує центр розробки водневих паливних елементів у Пекіні

Toyota почала будівництво центру досліджень і розробок водневих паливних елементів у столиці Китаю Пекіні. Очевидно, що в першу чергу, він буде орієнтований на комерційні автомобілі. Після завершення будівництва у ньому також будуть розміщені виробничі та тестові лінії для водневих паливних елементів.

Два спільних китайських підприємства Toyota United Fuel Cell System R&D (Toyota має у ній 65% акцій) і Toyota Sinohytec Fuel Cell (Toyota має 50% акцій) інвестують у центр близько 53,7 мільйона євро. Обидві компанії вже розташовані в Пекіні.

Компанія United Fuel Cell System була заснована Toyota у 2020 році спільно з FAW, Dongfeng, GAC, BAIC і SinoHytec. У червні 2021 року було засновано друге спільне підприємство Toyota Sinohytec Fuel Cell (лише з SinoHytec як партнером). Перша компанія зосереджена на дослідженнях і розробках, друга - на виробництві та розвитку ринку.

Цього тижня в Пекінській зоні економічного технологічного розвитку було закладено перший камінь у фундамент нового заводу. Однак Toyota China не надала жодної інформації про те, коли планується завершення та введення в експлуатацію центра. Також відсутня інформація і про потужність розташованих там виробничих ліній.


Источник: UA-electro
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015