Ford знімає з виробництва одразу дві сімейні моделі

16:32 27.10.2022
Ford знімає з виробництва одразу дві сімейні моделі

Ford розпочав масштабну реорганізацію модельного ряду. У її межах відмовляться від кількох відомих моделей. Раніше вже стало відомо про припинення випуску Ford Fiesta, а тепер керівництво концерну заявило про згортання виробництва мінівенів S-Max і Galaxy. Про це повідомляє офіційний сайт Ford.

Якщо Fiesta ще збиратимуть до літа 2023 року, то на Ford S-Max і Galaxy вже припинили приймати замовлення. Це означає, що конвеєр зупинять уже найближчим часом.

Мінівени Ford стали жертвами низького попиту: торік купили лише 4 700 Galaxy та 7 400 S-Max. Зараз такі моделі не дуже популярні, адже сімейні покупці все частіше віддають перевагу кросоверам. Раніше від аналогічних моделей відмовилися Renault і Citroen.

Не допомогло підвищити продажі й торішнє оновлення Ford Galaxy та S-Max - мінівени отримали економічні гібридні версії потужністю 190 к.с.

Ford Galaxy випускали з 1996 року: всього побачило світ три покоління моделі та випущено понад 1,5 мільйони авто. У 2006 році у нього з'явився співбрат S-Max із більш динамічним дизайном і потужними двигунами.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015