Toyota готує недорогий позашляховий мінівен Innova

15:11 27.10.2022
Toyota готує недорогий позашляховий мінівен Innova

Опубліковано перший тизер нової Toyota Innova. Великий семимісний мінівен підвищеної прохідності має бути представлений у листопаді. Про це повідомляє офіційний сайт японської марки.

До прем'єри готують уже третє покоління Toyota Innova і на нього чекають великі зміни. Якщо нинішня модель має рамну конструкцію і побудована на базі пікапа Toyota Hilux, то новинка отримає кузов, що несе, і переїде на архітектуру TNGA-C від Toyota Corolla.

Судячи з тизера, у Toyota Innova набуде більше позашляхових характеристик - у авто високий дизайн, потужні бампери і розширені крила. Широка решітка радіатора поєднуються з довгастими фарами.

Довжина мінівену складе близько 4,7 м, а колісна база - 2850 мм. Нова платформа дозволить суттєво збільшити внутрішній простір. Серед опцій очікуються панорамний дах, бездротова зарядка для смартфонів та камери кругового огляду.

Мінівен Toyota оснащуватиме 2,0-літровим бензиновим двигуном і гібридною установкою, а от дизельних версій більше не буде. Запропонують модифікації з переднім та повним приводом (у попередника він задній).

Початкова ціна Toyota Innova становитиме близько $20 000. Розшириться і географія моделі. Якщо Toyota Innova перших двох поколінь продавали лише у Південно-Східній Азії, то тепер вона буде представлена у набагато більшій кількості країн.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015