Toyota передумала випускати електричні Crown та FJ Cruiser

18:14 26.10.2022
Toyota передумала випускати електричні Crown та FJ Cruiser

Компанія Toyota переглянула свої плани щодо розробки та випуску електромобілів. Тому електричні Crown та FJ Cruiser не підуть у серійне виробництво, повідомило агентство Reuters з посиланням на інсайдерську інформацію.

У 2021 році Toyota і Lexus анонсували 15 нових електромобілів і оголосили про плани випустити до 2030 року 30 нових автомобілів з електричною силовою установкою. Але тепер японський автогігант підправив свої плани щодо електромобілів і передумав деякі з них ставити на конвеєр.

Зокрема, стверджується, що Toyota вже припинила розробляти електричний Crown та електричний кросовер Toyota Compact Cruiser. Чи зупинено роботу над іншими новинками - не повідомляється. Reuters вважає, що такий крок зробить компанію Toyota більш конкурентоспроможною за рахунок покращення виробничого процесу та зниження витрат. До того ж, цей японський автогігант працює з постачальниками, щоб скоротити свої витрати.

За даними Reuters, на початку 2023 року буде представлено нову дорожню карту компанії Toyota з розробки та випуску електромобілів. Очікується, що приблизно через п'ять років у неї з'явиться нова електрична платформа, на якій створюватимуть нові електрокари.


Источник: Today.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015