Зібрано першу партію подовжених Bentley Bentayga

17:48 26.10.2022
Зібрано першу партію подовжених Bentley Bentayga

На заводі Bentley у Крю стартувало виробництво Bentayga EWB з подовженою колісною базою та високотехнологічними кріслами Airline Seat.

Bentayga EWB (Extended Wheelbase) має подовжену на 18 сантиметрів колісну базу, для чого прийшлося змінити підлогу, бічні панелі, двері та дах. Надбавку в довжині відчують пасажири другого ряду, для яких підготували «найпередовіші крісла» Airline Seat. Вони оснащені 12 електромоторами та трьома електронними блоками керування пневматичними клапанами, і регулюються у 22 напрямках - від підголівників та бічних валиків до краю подушки. Крім того, крісла Airline Seat оснащені автоматичним контролем клімату та вдосконаленою системою коригування положення тіла.

Зовні подовжений Bentayga EWB відрізняється від звичайного решіткою радіатора з вертикальними планками та 22-дюймовими дисками з полірованою поверхнею. Під капотом - 4,0-літровий V8, який видає 550 к.с. потужності. З місця до 100 км/год подовжений кросовер розганяється за 4,6 секунди (всього на 0,1 секунди повільніше за стандартну версію), а максимальна швидкість становить 290 км/год.

За словами топменеджера Bentley Пітера Боша, кожен побудований екземпляр Bentayga EWB «є виготовленим вручну витвором мистецтва». Так, на складання одного такого кросовера потрібно 132 години ручної роботи, у тому числі 10 годин на обробку дерева для декоративних вставок у салоні.


Источник: Мотор
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015