Індійський стартап заінтригував новим електромобілем

16:28 26.10.2022
Індійський стартап заінтригував новим електромобілем

Індійський стартап Ola Electric, відомий своїми електроскутерами, готується до виходу на ринок електромобілів і поступово підігріває інтерес до своєї першої моделі.

Як можна помітити, інтер'єр виконаний у найкращих китайських традиціях. Він практично не має жодних зайвих чи декоративних деталей. Мінімалізм поставлений на чільне місце, тому весь функціонал перенесений на сенсорний дисплей, що знаходиться посередині передньої панелі. Причому в Ola Electric запевняють, що працюватиме він на власній операційній системі Ola OS. Перед водієм розташоване прямокутне кермо з сенсорними кнопками та цифрова панель приладів.

До речі, продемонстровано і зображення передка майбутньої новинки. Основна фішка - світлодіодна лінія, що проходить через всю передню частину. Що важливо, у компанії обіцяють зробити свій електромобіль найшвидшою машиною індійського виробництва. Параметри силової установки поки не розкривається, але розгін до 100 км/год не перевищить 4 секунди, а запас ходу на одному заряді становитиме близько 500 км.

Серійне виробництво має стартувати у 2024 році, причому автовиробник розраховує створити унікальну систему, в рамках якої на одному заводі може бути налагоджений випуск електромобілів різних формфакторів.


Источник: InsideEVs.ru
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015