Mercedes готується до виходу нового седана E-Class

14:45 25.10.2022
Mercedes готується до виходу нового седана E-Class

Ці фотографії зроблені в передмісті Монтерея, штат Каліфорнія: команда мерседесівських випробувачів зупинилася на привал біля дороги, де машини були спіймані фотошпигуном. Під камуфляжем ховаються седани Mercedes-Benz E-класу наступного покоління W214. На що чекати від нової моделі?

Вже зрозуміло, що E-класу дістанеться стиль нинішнього S-класу, а не електричних EQ-моделей. Під камуфляжною плівкою можна розглянути характерні пропорції, фірмову радіаторну решітку і знайомий дизайн світлотехніки. Будуть і висувні ручки дверей, хоч їх, швидше за все, запропонують за доплату. За попередньою інформацією, інтер'єр теж буде зроблений в одному ключі із S-класом.

Основу гами складуть чотирициліндрові модифікації: це будуть «м'які» гібриди і повноцінні гібриди, що підзаряджаються. Найбільш потужним версіям дістанеться рядна турбошістка, а ось мотора V8 у E-класу вже не буде: з ним попрощалися ще навесні. Навіть «гарячі» AMG-версії знайдуть гібридну систему із шестициліндровим мотором.

Цьогорічний E-клас серії W213 дебютував на початку 2016 року і зазнав планового рестайлінгу на початку 2020-го. Тож седан нового покоління має побачити світ уже наступного року. Зрозуміло, слідом вийде і універсал: такі машини вже проходять випробування у Європі. А ось купе та кабріолети будуть виділені в окреме сімейство Mercedes CLE, яке замінить собою дводверки класів C та E.


Источник: Авторевю
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015