Glicknehaus перетворив свій баггі на армійський позашляховик

18:37 23.10.2022
Glicknehaus перетворив свій баггі на армійський позашляховик

Компанія Scuderia Cameron Glickenhaus (SCG), створена американським бізнесменом Джеймсом Глікенхаусом для випуску спортивних автомобілів для кільцевих гонок і гонок бездоріжжям, анонсувала нову модифікацію баггі SCG 008. Модель, в якій об'єднані дизайн спорткара SCG 004 і позашляховик у спеціальних службах. Першою анонсовано оснащену стрілецьким озброєнням версію нового баггі для армії.

Візуально новий Glickenhaus 008 Fast Response Military Vehicle від звичайного цивільного баггі відрізняється матовим оливково-сірим забарвленням та додатковими світлодіодними світловими модулями у передній частині кузова, а також спеціальним обладнанням у задній частині.

На тизерах Scuderia Cameron Glickenhaus показала легкий армійський позашляховик, оснащений стрілецьким модулем з великокаліберним кулеметом за кабіною, а також силовим багажником, на якому розташовані боєкомплект, набір шанцевого інструменту, сендтраки та інше обладнання.

Про технічні зміни SCG 008 під роботу у спеціальних службах не повідомляється. Проте відомо, що після армійської модифікації компанія випустить баггі у виконанні для поліції, пожежних і рятувальних служб. Прем'єра нової версії відбудеться на виставці AUSA, але про терміни випуску інших варіантів баггі не повідомляється.


Источник: Мотор
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015