ОККО облаштувала мобільну лабораторію для контролю якості пального

18:59 20.10.2022
ОККО облаштувала мобільну лабораторію для контролю якості пального

Мережа АЗК ОККО профінансувала створення нової мобільної лабораторії, яка перевіряє якість не тільки бензинів і ДП, а й скрапленого газу. Про це повідомили у прес-службі мережі.

«Компанія інвестувала близько 8 млн грн в облаштування нової універсальної мобільної лабораторії, яка тепер здатна оперативно перевіряти фізико-хімічні й експлуатаційні характеристики не тільки бензинів і дизельного пального, а й скрапленого газу (LPG)», - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, лабораторію укомплектовано сучасним обладнанням для перевірки якості нафтопродуктів, що відповідає усім вимогам національних стандартів України. Зокрема, на борту працює хроматограф для аналізу компонентного складу LPG й апарат для визначення вмісту вільної води у LPG.

Також у комплекті лабораторії є оновлена версія автоматичного аналізатора бензинів і ДП, який здатний перевірити до 20 показників бензинів і до 10 показників ДП за лічені хвилини, аналізатори вмісту сірки у нафтопродуктах, температури спалаху в закритому тиглі, граничної температури фільтрованості тощо.

Як відомо, станом на сьогодні у мережі діє загалом 17 лабораторій контролю якості пального. Чотири з них - мобільні, вони регулярно здійснюють додаткові перевірки пального безпосередньо на АЗК ОККО, не рідше ніж раз на місяць на кожній із заправок.


Источник: enkorr
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015