Toyota RAV4 отримала спортивну версію

14:44 20.10.2022
Toyota RAV4 отримала спортивну версію

Toyota продовжує розширювати свою лінійку GR Sport. Раніше спортивні версії з'явилися у Yaris, Corolla та Land Cruiser, а тепер такий варіант доступний для Toyota RAV4 2023 модельного року. Про це повідомляє офіційний сайт японської марки.

Нову Toyota RAV4 GR Sport можна впізнати за особливими 19-дюймових дисками та чорною решіткою радіатора. Також на бамперах, порогах та дверях багажника з'явився чорний глянцевий декор.

У салоні Toyota RAV4 з'явилися спортивні сидіння з електроприводом, обшиті штучною шкірою та алькантарою. Дисплей віртуальної панелі приладів збільшено до 12,3 дюймів діагоналі. Також в інтер'єрі та на кузові з'явилися логотипи GR Sport.

Кросовер Toyota RAV4 GR Sport доступний лише у найпотужніших гібридних версіях з 2,5-літровою бензиновою четвіркою та двома електромоторами. У стандартному гібриді віддача силової установки складає 222 к.с., а у підзарядному - 306 к.с. В другому варіанті розгін до 100 км/год займає 6 с.

Всі Toyota RAV4 GR Sport - повнопривідні. Для покращення керування призначені жорсткіші спортивні пружини підвіски та амортизатори.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015