DAF активізує продажі вживаних вантажівок в Європі

15:58 19.10.2022
DAF активізує продажі вживаних вантажівок в Європі

У Мадриді відкрився абсолютно новий центр уживаних вантажівок DAF, який пропонує постійний вибір із близько 200 автомобілів. Введення в експлуатацію цього центру відповідає зростаючому попиту ринку на молоді вживані вантажівки DAF на Піренейському півострові та підкреслює мету DAF Trucks щодо подальшого зміцнення мережі вживаних вантажівок по всій Європі.

DAF Used Trucks Center Madrid повністю зосереджується на молодих вживаних автомобілях DAF і пропонує ретельно відібрані вантажівки від організацій DAF, PACCAR Financial і PacLease. Новий центр уживаних вантажівок у Мадриді має стратегічне розташування, поруч із шосе A2, яке з'єднує Мадрид із Сарагосою та Барселоною.

Майже всі вантажівки, які пропонує DAF Used Truck Center Madrid, мають позначку DAF First Choice, яка вказує на те, що транспортні засоби молодше п’яти років, пробігли не більше 600 000 кілометрів і завжди ідеально обслуговувались офіційним дилером DAF. Вантажівки First Choice, які також доступні приблизно у 200 європейських дилерських центрах DAF, перебувають у відмінному стані завдяки повній технічній перевірці не менше ніж у 200 точках. Вони доступні з приводом або навіть з повною гарантією. Як і всі нові вантажівки DAF, автомобілі DAF First Choice можуть фінансуватися PACCAR Financial і поставлятися з контрактом на ремонт і технічне обслуговування MultiSupport для максимального розуміння вартості кілометра та оптимального часу безвідмовної роботи.

«Об'єднання великої кількості високоякісних вживаних вантажівок DAF виявилося формулою успіху», - заявив Геріт-Ян Бас, керуючий директор PACCAR Financial Europe і відповідальний за DAF Used Trucks.

«Наші центри пропонують широкий асортимент високоякісних автомобілів DAF у широкому діапазоні версій і специфікацій, і всі ці вантажівки, як нові, характеризуються низькими експлуатаційними витратами, кращою в галузі надійністю та найвищим рівнем комфорту водія».


Источник: Auto-Consulting
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015