Lexus готує чергову новинку для європейського ринку

18:56 17.10.2022
Lexus готує чергову новинку для європейського ринку

Toyota подала заявку на товарні знаки LFR та Lexus LFR у Європі. Відповідний запис з'явився у Відомстві інтелектуальної власності Європейського Союзу 14 жовтня 2022 року. Як пише видання Motor1, рішення про видачу торгового знака буде ухвалено за кілька місяців.

Передбачається, що під назвою Lexus LFR на ринок вийде серійна версія концепту Electrified Sport, який дебютував у грудні 2021 року. Цього року він взяв участь у Фестивалі швидкості у Гудвуді та на Тижні автомобільної моди у Монтереї.

Як було заявлено під час презентації, серійний Electrified Sport зможе проїжджати понад 700 км без підзарядки. Час прискорення від 0 до 100 км/год буде трохи більшим за 2,0 секунди. Точні характеристики силової установки майбутнього електромобіля залишаються загадкою.

За деякими даними, автомобіль укомплектують імітацією механічної коробки. Це дозволить обмежувати вихідну потужність електродвигуна, змушуючи водія перемикати «передачі», щоб розблокувати більше «конячок». Як повідомляється, система ще перебуває у стадії розробки, але до виходу моделі на ринок все ще може змінитись.

Дата офіційної прем'єри Electrified Spor ще не називається. Імовірно, очікувати її найближчим часом не варто.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015