Канадський електричний мікроавтобус Adventure 1 показали на відео

13:43 14.10.2022
Канадський електричний мікроавтобус Adventure 1 показали на відео

Канадська компанія Potential Motors працює над електричним мікроавтобусом Adventure 1, більше схожим на великий квадроцикл. До цього його зовнішність розкрили на офіційних рендерах, але тепер на нього можна подивитися й у металі. Прем'єра відбулася під час виставки Overland Expo East.

Стартап планує виробляти ці «електробуханки» малими серіями за ціною від 136 600 доларів. За ці гроші ви отримаєте відносно легку машину з силовою установкою на 612 кінських сил і 1 000 Нм моменту, що крутить, і батареєю на 70 кВт.год, що дозволить долати до 161 кілометра на одній зарядці по важкому бездоріжжю.

Що цікаво, електрокар на подив вузький, його ширина складає всього 162 см, це трохи більше, ніж у японських кеї-карів. Тим дивовижнішим виглядає великий салон із загальним об'ємом на 2500 літрів. Транспортний засіб важить близько 1800 кг і може буксируватися звичайним легковиком. А з огляду на досить невеликий запас ходу, буксирувати Adventure 1 доведеться досить часто. До речі, спеціально для таких ситуацій у мікробусі передбачено систему заряджання, яка поповнює батарею під час буксирування.

Перші поставки Potential Motors Adventure 1 заплановані на початок 2025 року, і ви можете зарезервувати його вже зараз, якщо внесете передоплату в розмірі 2 тисяч доларів. Головне пам'ятати, що на цій машині не можна пересуватися дорогами загального користування.


Источник: AMPERCAR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015