Відтепер «Укртрансбезпека» буде фіксувати свою роботу на відео

18:50 13.10.2022
Відтепер «Укртрансбезпека» буде фіксувати свою роботу на відео

Міністерство юстиції України визначило правила застосування засобів фото- та відеофіксації посадовими особами Державної служби України з безпеки на транспорті. Про це повідомила пресслужба «Укртрансбезпеки» в Telegram.

«Відтепер працівники в обов'язковому порядку мають застосовувати засоби фото- і відеофіксації під час планових, позапланових та рейдових перевірок (перевірок на дорозі), державного ринкового нагляду, розгляду справ про порушення вимог законодавства та норм і стандартів щодо організації перевезень автомобільним транспортом. А також під час розгляду справ про адміністративні правопорушення, пов'язаних з порушенням правил надання послуг та вимог безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів чи вантажів автомобільним транспортом», - йдеться повідомленні.

Окрім того, обов'язковість фото- та відеофіксації передбачена під час моніторингу діяльності посадових осіб «Укртрансбезпеки».

Порядок застосування засобів фото- та відеофіксації посадовими особами затверджено наказом Міністерства інфраструктури України №590 від 9 серпня 2022 року.


Источник: LB.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015