General Motors почне використовувати свої акумулятори для домашніх та офісних електромереж

17:04 13.10.2022
General Motors почне використовувати свої акумулятори для домашніх та офісних електромереж

General Motors почне використовувати свою акумуляторну систему Ultium для домашніх та офісних електромереж. Як повідомляє Engadget, для цього вона створює новий відокремлений бізнес GM Energy.

«У США більше збоїв в електропостачанні, ніж у будь-якій іншій країні промислово розвиненого світу», - каже Тревіс Гестер, віцепрезидент GM EV Growth Operations.

Тільки в Каліфорнії минулого року було 25 000 відключень електроенергії, через які торгові компанії втратили понад $15 млрд.

Нова компанія співпрацюватиме з кількома визнаними фірмами та комунальними підприємствами в енергетичній галузі.

Наприклад, разом із SunPower вони розроблятимуть та продаватимуть інтегровану домашню систему накопичення енергії, яка включає в себе електричний автомобіль із сонячними та акумуляторними батареями. Це забезпечить легку передачу електроенергії від автомобіля до дому. Попередньо система з'явиться у продажу восени 2023 року.

Крім того, GM Energy співпрацює з каліфорнійською компанією Pacific Gas and Electric над ще однією пілотною програмою, яка дозволить вам працювати з побутовою технікою від акумулятора вашого електромобіля під час відключень. Згодом компанія планує додати можливості технології Vehicle-to-Grid, які дозволять продавати надлишок енергії, виробленої сонячними батареями, назад місцевій комунальній службі.

Наявним клієнтам вони допоможуть електрифікувати свої автопарки, налаштувати інфраструктуру та управляти нею.


Источник: LIGA.net
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015