В Японії виявили покинутий Toyota Land Cruiser в комплектації «МОХ»

13:48 13.10.2022
В Японії виявили покинутий Toyota Land Cruiser в комплектації «МОХ»

Так звані «капсули часу» все частіше зустрічаються по всьому світу. Іноді це дешеві автомобілі, але іноді блогери знаходять справді розкішні машини. Так, наприклад, нещодавно в Японії було виявлено позашляховик Land Cruiser Cygnus. Машина виявилася припаркована в глухому куті під горою, а місцевий клімат призвів до того, що її стан перетворився на плачевний.

Покинутий «Ленд Крузер» буквально вріс у землю і почав піддаватися природним процесам із руйнуванням кузова, деталей інтер'єру та технічної частини.

Як довго машина простояла покинутою на дорозі невідомо, але, судячи з того, що автомобіль встиг зарости мохом як зовні, так і всередині, можна припустити, що досить довго.

На думку автора блогу, що опублікував атмосферні фотографії нікому не потрібного японського рамного всюдихода, машину кинули під горою, щоб приховати сліди злочину. Проте офіційних доказів цього факту він не навів.

Так чи інакше, але тепер автомобіль практично злився з довкіллям. Стан позашляховика виявився таким, що його заводський білий колір кузова практично не проглядається крізь зелений мох і бруд.

Ще гірша ситуація з інтер'єром цього Land Cruiser, де дерев’яне рульове колесо зі шкіряними вставками повністю зіпсоване. Пошкодження можна знайти навіть на пластиковій передній панелі. Зате елементи з легких металів, схоже, опираються природі набагато успішніше, ніж інші.

На знімках, опублікованих у Mooooblog, показаний Land Cruiser Cygnus зразка 2003 року. Цей варіант LC 100 є найдорожчою модифікацією, призначеної для японського ринку. З погляду оснащення такі позашляховики були ідентичні люксовому Lexus LX.


Источник: MMR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015