Shell будує мережу зарядних станцій для електромобілів в німецьких філіях KFC

18:29 12.10.2022
Shell будує мережу зарядних станцій для електромобілів в німецьких філіях KFC

Shell та мережа ресторанів швидкого харчування Kentucky Fried Chicken (KFC) співпрацюють у створенні інфраструктури зарядки в Німеччині. З цією метою в 2023 році планується встановити загалом 120 точок заряджання постійного струму потужністю до 300 кВт не менше ніж у 23 точках KFC поблизу автомагістралі.

Shell не надає подробиць про запланований розподіл 120 зарядних станцій по локаціях. В короткій заяві компанія повідомляє, що колонки «забезпечуються 100-відсотковою екологічно чистою електроенергією». Shell та KFC вже є стратегічними партнерами у так званому роздрібному бізнесі.

До 2025 року Shell має намір експлуатувати 500 000 зарядних станцій по всьому світу. Очікується, що до 2030 року ця кількість зросте до 2,5 млн. У Німеччині в листопаді минулого року було досягнуто згоди про співпрацю між Rewe і Shell Deutschland GmbH, яка включає будівництво зарядних станцій постійного струму приблизно в 400 філіях Rewe і Penny.

За останні два тижні Shell також оголосила про подальші проекти із зарядної інфраструктури в Австрії та Угорщині. В альпійській республіці енергетична компанія оприлюднила співпрацю з Rewe щодо зарядної інфраструктури. В Угорщині Shell встановить зарядні станції у більш ніж 100 філіях мережі супермаркетів Tesco.


Источник: UA-electro
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015