Новий Volkswagen Passat B9 уперше помітили на дорогах

15:07 12.10.2022
Новий Volkswagen Passat B9 уперше помітили на дорогах

У Німеччині вперше зняли новий Volkswagen Passat. Дев'яте покоління популярної моделі D-класу зараз проходить випробування й дебютує наступного року. Про це повідомляє сайт Motor1.

Із фото видно, що дизайн Volkswagen Passat B9 стане елегантнішим - із плавнішими лініями кузова. Передня частина Passat прикрита камуфляжем, що імітує решітку радіатора. Швидше за все, її оформлять на кшталт Volkswagen Golf 8.

Тести проходить лише універсал Volkswagen Passat 2023, адже седана в лінійці вже не буде. Нещодавно чотиридверну версію зняли з виробництва і на зміну їй готують електромобіль Volkswagen ID.Aero.

Новий Volkswagen Passat отримає допрацьовані бензинові та дизельні двигуни стандарту Євро-7, причому всі вони будуть доповнені гібридними установками. На фото потрапив плаг-ін гібрид - про це свідчить лючок, що прикриває гніздо для заряджання на лівому крилі.

Також відомо, що виробництво Volkswagen Passat B9 перенесуть із Німеччини в Словаччину. Складання моделі налагодять на заводі в Братиславі, де вже випускають родинну Skoda Superb.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015