Шпигуни показали оновлений Mercedes-Benz GLS

13:53 11.10.2022
Шпигуни показали оновлений Mercedes-Benz GLS

Компанія Mercedes-Benz тестує на дорогах загального користування в Європі оновлений позашляховик Mercedes-Benz GLS. Фотошпигуни вже встигли сфотографувати його під час тестів.

Судячи з шпигунських фотографій, оновлений Mercedes-Benz GLS отримає нові бампери, нову радіаторну решітку, нові фари та задні ліхтарі. Зміни в дизайні в цілому будуть невеликими (кросовер стане більш сучасним та спортивним). Також невеликі зміни відбудуться у салоні. А ось технічно цей кросовер, зважаючи на все, залишиться таким же, як і раніше. Щоправда, покупцям запропонують модернізовані силові установки.

Панель приладів залишиться старою. Тільки з'явиться нове мультифункціональне кермо з сенсорними кнопками і нова інформаційно-розважальна система MBUX. Крім того, буде нове обладнання, але яке конкретно - поки що невідоме.

Всі шестициліндрові 3,0 л бензинові двигуни оснащуються 48-вольтовою технологією MHEV, яка допоможе заощаджувати паливо.

Mercedes-Benz офіційно представить оновлений Mercedes-Benz GLS до кінця 2022 року. Постачання цієї новинки почнеться навесні 2023 року. Скільки вона коштуватиме - ще не повідомляється.


Источник: Today.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015