Foxconn готує одразу дві новинки

19:32 10.10.2022
Foxconn готує одразу дві новинки

Foxconn анонсувала прем'єру електричного пікапа Model V, з яким планує закріпитися на цьому сегменті ринку. Презентація новинки відбудеться на Hon Hai Tech Day 2022. Поки ж обмежилися невеликим фото, завдяки якому можна скласти уявлення, яким буде пікап, розроблений фахівцями Foxconn. Решту моделей бренду розробило італійське кузовне ательє Pininfarina.

Як видно, Model V - компактний пікап з подвійною кабіною, габаритами порівнянний із Ford Ranger. Одна з особливостей моделі - Г-подібна оптика світлодіодна з подвійною літерою «Н», яка відсилає до назви компанії Hon Hai Technology Group.

Під закритими гратами радіатора, ймовірно, ховаються датчики ADAS. Передній бампер пофарбований у колір кузова. Дверні ручки - висувні. У салоні - «шайба» селектора перемикання коробки на глянце-чорному центральному тунелі.

Другою прем'єрою Hon Hai Tech Day 2022 стане компактний електромобіль Model B, розроблений Pininfarina. Короткий відеотизер новинки з'явився на офіційному YouTube-каналі ательє. Зовні він виглядає, як суміш хетчбека та позашляховика.

Радіаторні грати електромобіля оточені повнорозмірними світлодіодними фарами. Цікаво виглядає бампер із сотоподібним малюнком та глянсово-чорні задні стійки. Нижні блоки задніх ліхтарів - це екрани для спілкування з іншими учасниками руху. Датчики у бампері та камери на місці традиційних бічних дзеркал заднього виду натякають на те, що Model B може бути оснащений системою ADAS.

В основі моделі лежить модульна платформа для електромобілів, розроблена Foxconn. Технічної інформації про силову установку крос-хетчу немає.

Більше інформації про Model V та Model B ми дізнаємось під час офіційної прем'єри, запланованої на 18 жовтня. Не виключено, що тоді будуть оголошені терміни виходу на ринок та ціни електромобілів.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015