Працівник автосалону розбив ексклюзивний суперкар Ferrari Enzo

15:11 09.10.2022
Працівник автосалону розбив ексклюзивний суперкар Ferrari Enzo

У Великій Британії потрапив у ДТП Ferrari Enzo 2002 року. Відомий суперкар розбили під час доставки новому власнику. Фото та відео інциденту опублікували на сторінці supercar.fails в Instagram.

Аварія сталася на британському острові Джерсі у протоці Ла-Манш. Машину доставляли новому власнику, який тільки-но купив її.

Однак британець так і не дочекався суперкара Ferrari. Водій з автосалону, очевидно, вирішив випробувати можливості Enzo і не впорався з керуванням на мокрій дорозі.

Автомобіль втратив керування, перелетів через розділову смугу, вилетів на «зустрічку» і врізався в Honda Jazz. У Ferrari Enzo серйозно пошкоджено ліву частину кузова і вирвано обидва задні колеса, а в салоні спрацювали подушки безпеки. Ремонт суперкара безперечно буде дорогим.

Ferrari Enzo 2002 - лімітована модель, названа на честь засновника італійської компанії. Усього випущено лише 399 таких купе і зараз їхня ціна підскочила до 3 мільйонів доларів.

Суперкар Ferrari оснащений 6,0-літровим 660-сильним V12 та 6-ступінчастою роботизованою КПП. Він розганяється до 100 км/год за 3,4 сек і здатний розвинути 350 км/год. У створенні авто брав активну участь семиразовий чемпіон «Формули-1» Міхаель Шумахер.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Supercar Fails (@supercar.fails)


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015