VW Golf отримав нову топову версію

12:52 09.10.2022
VW Golf отримав нову топову версію

Компанія Volkswagen почала тестувати новий Volkswagen Golf, який може стати новим топовим варіантом Гольфу. Фотошпигуни вже встигли сфотографувати цю новинку.

Зараз «гарячим» хетчбеком VW Golf є версія Golf R. Але, схоже, скоро у цієї моделі буде більш спортивний варіант. Зважаючи на все, він створений на базі спеціальної версії Golf R 20th Anniversary Edition, яка з'явилася в Європі на початку 2022 року. Щоправда, ще не ухвалено остаточного рішення про випуск цієї новинки.

Зараз Golf R оснащується чотирициліндровим 2,0 л двигуном з турбонаддувом потужністю 315 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Він працює разом із шестиступінчастою механічною коробкою передач або з 7-ступінчастою трансмісією DSG. Привід - повний. Коштує такий «гарячий» хетчбек від 44 290 доларів.

Нагадаємо, раніше Volkswagen почав тестувати на дорогах загального користування оновлений Golf. Він отримає нове обладнання та нову інформаційно-розважальну систему, як у електромобілів Volkswagen ID.4, ID.5, і ID.Buzz.

Volkswagen планує за кілька років випустити на ринок Golf дев'ятого покоління. Він, як і раніше, буде оснащуватися двигунами внутрішнього згоряння.


Источник: Today.ua
Фото: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015