Покинутий Ford Fairmont GXL завели вперше за 26 років

18:39 06.10.2022
Покинутий Ford Fairmont GXL завели вперше за 26 років

Полювання на покинуті автомобілі почалося вже давно. Незважаючи на те, що більшість екземплярів просто вросли в землю, ентузіасти із задоволенням їх відкопують і намагаються повернути до життя.

Сьогоднішньому нашому герою пощастило дещо більше. Цей Ford Fairmont GXL простояв у гаражі без руху цілих 26 років. Ця модель вироблялася з 1976 по 1979 рік для ринку Австралії та була по суті люксовою версією моделі Ford Falcon.

У базовій версії під капотом автомобіля було встановлено 3.3-літровий рядний 6-циліндровий двигун. Що ж до версії GXL, як у випадку з сьогоднішнім автомобілем, для неї було доступно два двигуни: 4.1-літровий рядний 6-циліндровий і 4.9-літровий V8 Cleveland. Про те, що ми маємо справу саме з V8, свідчить роздвоєний вихлоп. У випадку l6 вихлопна була одна і розташовувалася з правого боку автомобіля. Флагманським двигуном цієї моделі був 5.8-літровий V8 Cleveland для комплектації GT Power Pack.

Здавалося б, звичайний старий автомобіль, але як же приємно чути звук V-подібного мотора, що знову ожив. Насолоджуйтесь цим разом із нами.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015