У США виявили величезну колекцію класичних автомобілів

15:26 06.10.2022
У США виявили величезну колекцію класичних автомобілів

У занедбаній будівлі знайшли колекцію з 70 рідкісних ретро-авто в ідеальному стані. Раритетні машини простояли 40 років у будівлі колишньої пожежної частини у штаті Джорджія. Відео про знахідку опублікували на Youtube каналі аукціонного будинку Mecum.

Загалом у колекції нарахували 70 автомобілів. Вони не виїжджали на дороги з початку 80-х і більшість із них чудово збереглася і не потребує реставрації. З машин уже змили товстий шар пилу і вони виглядають як нові - це справді капсули часу.

Майже всі машини випущені в США в 50-70-х роках. У колекції одразу 13 Ford Thunderbird різних років та моделей, а також сім Chevrolet Bel Air першого покоління.

Крім того, невідомий автолюбитель зібрав п'ять розкішних Lincoln Continental та кілька спортивних Chevrolet Corvette. Також на відео дізнаються рідкісний Chrysler 300C, Oldsmobile 88, Ford Fairlane та різні моделі Cadillac.

Оскільки власник авто не знайшовся, то незабаром їх продадуть на аукціоні. За багато машин можна виручити понад 100 тисяч доларів.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015