Нова Toyota Corolla Cross надійде у продаж через рік

16:19 04.10.2022
Нова Toyota Corolla Cross надійде у продаж через рік

Компанія Toyota планує восени 2023 року почати продавати оновлену Toyota Corolla Cross. Про це повідомило японське видання BestCarWeb із посиланням на інсайдерську інформацію.

Перше покоління кросовера Toyota Corolla Cross з'явилося у 2020 році. Ця модель стала одразу одним із лідерів у своєму сегменті. Японський автогігант готується оновити цю новинку, до того ж для різних країн.

Потрібно відзначити, що зараз існує три версії Corolla Cross - японська, американська та європейська. Вони один від одного відрізняються трохи зовні та, головне, обладнанням.

Зважаючи на все, оновлена Corolla Cross отримає невеликі зміни в дизайні, в салоні та в обладнанні. А ось технічно вона навряд чи зміниться, хоч гібридна силова установка може бути модернізована. Крім того, у Європі покупцям запропонують спортивну версію GR Sport.

Нагадаємо, Toyota збудувала Toyota Corolla Cross на платформі GA-C. Це «четвертий варіант кузова» сімейства Corolla. Колісна база цього кросовера складає 2640 мм. Версія з переднім приводом оснащується передньою підвіскою MacPherson strut та задньою підвіскою з торсіонною балкою замість незалежної задньої підвіски.


Источник: Today.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015