У Китаї стартувало виробництво Mercedes-Benz Actros

18:12 27.09.2022
У Китаї стартувало виробництво Mercedes-Benz Actros

У Пекіні днями був відкритий новий завод - з виробництва вантажівок важкого класу під маркою Mercedes-Benz. Нове підприємство, розташоване в районі Хуайжоу має площу близько 400 тис. м кв. Тут налагодили випуск тягачів Actros C, які доступні з двома варіантами двигунів OM471 третьої генерації. Машини «зроблені в Китаї і для Китаю» і почнуть надходити до клієнтів вже з листопада.

Локалізація виробництва Mercedes-Benz Actros в Китаї є новим етапом розвитку для спільного підприємства Beijing Foton Daimler Automotive (BFDA). СП з рівною часткою участі Daimler Trucks і Foton було утворено 9 років тому і займалося випуском вантажівок Foton Auman. Тепер же тут з'явився новий бізнес-підрозділ Mercedes-Benz Trucks.

Зазначимо, що модель Actros з'явилася в 1996 році і за цей час, не раз оновившись, розійшлася по світлу півторамільйонним накладом. Китайський ринок вантажівок є найбільшим у світі, а тому відкриття нового складального підприємства BFDA - це хороший плацдарм для подальшого просування великовантажного бестселера Mercedes-Benz.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015