Компанія Paramount показала компактний броньовик Maatla 4x4

19:23 26.09.2022
Компанія Paramount показала компактний броньовик Maatla 4x4

Південноафриканська компанія Paramount Land Systems показала на виставці African Aerospace and Defense Expo у Тшвані свій новий легкозахищений автомобіль під назвою Maatla 4х4.

Новинка стане компактною альтернативою знаменитому Marauder. Броньовик оснащений технологією «Smart Floor». Вона дозволяє швидко змінювати конфігурацію салону із дев'ятьма пасажирськими місцями у вантажний відсік, а також санітарну чи командирську машини. Це робить автомобіль багатофункціональним, а значить затребуваним у багатьох воєнізованих підрозділах.

Вантажопід'ємність Maatla складає 2000 кг. Машина може долати броди завглибшки до 75 см. Її робочий діапазон температур варіюється від -10 до +55 градусів за Цельсієм. Завдяки двоступінчастій роздавальній коробці передач і трьом блокуванням диференціала, новинка може їздити по пересіченій місцевості.

Подробиць про силову установку немає. У компанії тільки заявили, що бронеавтомобіль може розвивати швидкість 100 км/год. Запас ходу за повного баку - 600 км. Maatla 4x4 отримала балістичний захист за стандартом STANAG 4569 Level 1. Тобто її кузов може витримати обстріл зі стрілецької зброї, а днище - підрив ручних гранат M26 та 155-мм осколково-фугасних снарядів.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015